Cookie- og Privatlivspolitik

Ny actionfyldt og dyster trailer til Frost 2

Elsa, Anna og Olaf er tilbage

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Så er der ny trailer til Frost 2 som byder på gensyn med Disneys elskede karakterer.

I den nye trailer afsløres mere om plottet, hvor Elsa må rejse mod nord for at opdage mere om sine kræfter - og muligvis også redde verden? Anna og Co. rejser selvfølgelig med hende for at beskytte hende.

Instruktør-duoen fra den første film, Jennifer Lee og Chris Buck er tilbage, og stemmerne til de elskede karakterer Anna, Elsa og Olaf bliver igen leveret af henholdsvis Kristen Bell, Idina Menzel og Josh Gad.

Frost fra 2013 er Disneys største kommercielle succes med en indtjening på omkring 1,2 milliarder dollars. 

Frost 2 får dansk premiere d. 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Jeg synes traileren indikerer at Frozen 2 bliver en noget hårdere film. Mine børn elskede det lyse og blå, med sne og munterhed. Men det virker der ikke til at være meget af i opfølgeren. Måske er det tanken at dem der så 1eren nu er blevet så store at 2eren er "vokset" med dem.

Umiddelbart så er jeg ikke videre opløftet. Men trailere kan snyde. Jeg håber den er lidt mere happy happy når det kommer til stykket.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.