Cookie- og Privatlivspolitik

Numseselfie går galt i første klip til den nye danske komedie Jagtsæson

Fra holdet bag 'Klassefesten'

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Vi har fået den første smagsprøve på den kommende danske komedie Jagtsæson, der har trioen Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther i front.

I det første klip fra filmen bliver vi introduceret for det humoristiske samspil mellem de tre hovedkarakterer, og de er ikke bange for at gå under bæltestedet, da vi ser en numseselfie, som går grueligt galt!

'Jagtsæsonen' fortæller historien om den nyligt fraskilte singlemor Eva (Dinesen), der tager på wellness-weekend med sin barndomsveninde Marlene (Winther), men med på turen kommer også Isabella (Potalivo) - den unge kæreste til Evas eksmand. Og så er der ellers lagt i ovnen til en komedie med skøre optrin, veninde-jalousi og midtvejskriser. 

Komedien er skrevet af folkene bag de populære Klassefesten-film, og har Tilde Harkamp i instruktørstolen. Rollelisten byder også på bl.a. Lars Ranthe, Rasmus Botoft og Tommy Kenter.

Jagtsæson får premiere den 3. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Mille Dinesen!! Skal ses alene pga. hende!!
Hun er en af Danmarks bedste skuespillere som desværre ofte bliver overset...

Andersuser/77383

Åh nej.. Ikke endnu en plat dansk film med "glid i bananskræl"-humor. Hvornår kommer de danske film op i kadence igen? Det er som om, at god humor kun kan være at vise en bar røv :/

Mille

Jeg glæder mig. Klassefesten var en underholdende affære og tænker godt denne nye film kan holde kadencen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.