Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til The Shining-fortsættelsen Doctor Sleep

Stephen Kings mestergys er tilbage!

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Så kom den første trailer til gyseren Doctor Sleep, der er Stephen Kings fortsættelse til hans klassiske 'The Shining' (Ondskabens Hotel).

Filmen er baseret på Kings roman fra 2013, og følger den voksne Danny Torance (Ewan McGregor), der bruger sine unikke shining-evner til at hjælpe patienter på et hospice. Det er her han kommer i kontakt med en ung pige, som også kan "shine" og derfor jages af onde væsner. De har i hvert fald lysende øjne.

Traileren ser fuldstændig vild ud. Ikke nok med at den præsenterer et nyt gyser-univers, så inkorporerer den op til flere scener fra Stanley Kubricks mesterlige film fra 1980 - som King har afskrevet mange gange.

Med andre ord er det her en oprigtig fortsættelse til en af filmhistoriens bedste gysere! En påstand instruktøren Mike Flanagan også har bekræftet, nu hvor traileren er landet.

Læs også: 19 ting du (måske) ikke vidste om The Shining

Flanagan har tidligere stået bag Stephen King-filmatiseringen 'Gerald's Game' på Netflix og gyseren Oculus, mens svenske Rebecca Ferguson ser ud til at spille filmens skurk.

Doctor Sleep får dansk premiere den 7. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter