Cookie- og Privatlivspolitik

Anders Matthesen og Jacob Lohmann om at brække sig af grin og salmer der giver hat mening

Interview med holdet bag komedien 'De frivillige'

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Den danske komedie De frivillige er aktuel i biografen.

Filmen foregår i et fængsel, hvor jetsetteren Markus Føns tager kampen op imod Niels, den selvudnævnte leder af isolationsafsnittets mandekor, for at komme øverst i hierakiet. En kamp der ikke går stille for sig.

Find dine billetter her:

I den anledning fik vi besøg af de to hovedrolleindehavere Anders Matthesen og Jacob Lohmann samt instruktøren Frederikke Aspöck til en snak om de to alfa-hanner i centrum, om hvordan det er at synge i et alt for hurtigt tempo og selvfølgelig om, hvorvidt man overhovedet kan fyre en joke af i selskab med Danmarks sjoveste mand. 

’De frivillige’ har biografpremiere den 13. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.