Cookie- og Privatlivspolitik

Sidse Babett Knudsen står for årets comeback i dansk film

3 film på vej - se det første klip fra nyt gangsterdrama

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Det er fem år siden, at Sidse Babett Knudsen var aktuel i dansk film (hvis vi ser bort fra en stemmepræstation i animationsfilmen Vitello sidste år), men i år gør den 50-årige skuespiller comeback i stor stil. 

Til juni kan hun opleves i familiefilmen Kaptajn Bimse, og to måneder senere er hun aktuel med Christian Jungersen-filmatiseringen Undtagelsen.

Til september får vi Kød & blod, der er nyeste bidrag til gangstergenren i Danmark. Se det første klip foroven og den netop udkomne plakat på filmens profil.

Sidse Babett Knudsen spiller det dominerende gangsteroverhoved, Bodil, i en familie bestående af kriminelle. Da 17-årige Idas mor dør, tager Bodil sin niece til sig, og snart indvies pigen i en verden af vold og manipulation, men også omsorg og kærlighed.

Filmens debuterende instruktør, Jeanette Nordahl, var instruktørassistent på Afdeling Q-filmen Kvinden i buret, men har nu slået sig sammen med manuskriptforfatteren Ingeborg Topsøe om den kommende gangsterfilm.

Kød & blod får biografpremiere den 12. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheDayDreamer

Det ser super intenst og nervepirrende ud! Alene i de to klip man ser, er der en underliggende stemning af uro hele vejen igennem - som om noget konstant ligger og bobler lige under overfladen, og kan komme frem hvert øjeblik!

Plottet minder meget om den australske film "Animal Kingdom" (som også er lavet som serie, hvor handlingen dog er flyttet til Amerika), men jeg kan godt lide konceptet i den serie, og så har Sidse før demonstreret at hun evner at spille skruppelløs til A+ i serien "Westworld", så den her film har fanget min opmærksomhed

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter