Cookie- og Privatlivspolitik

Poms-trailer: Bring it On med bedstemødre

Cheerleader-komedie med Diane Keaton

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

I komedien Poms tjekker Martha ind på et alderdomshjem. Hendes primære hensigt med stedet er at dø. De andre ældre får dog overbevist hende om, at det aldrig er for sent at forfølge sine drømme, og de starter derfor et team som skal hjælpe Martha med at udleve hendes gamle drøm: at blive cheerleader.

I hovedrollen som Martha ses garvede Diane Keaton, der bl.a. er kendt for titelrollen i Woodie Allen-filmen Annie Hall fra 1977. Foruden Keaton er Alisha Boe med i rollen som den unge Chloe, der skal hjælpe de ældre igang med deres dans. 

Poms er en film om vigtigheden ved at holde fast i livet, selvom det nærmer sig en ende. Af tidligere film med samme tema kan bl.a. nævnes The Bucket List og About Schimdt, der begge havde Jack Nicholson i rovedrollen.

Poms har premiere d. 8. august 2019

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.