Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Terminator: Dark Fate

Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton er tilbage!

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Du kan godt allerede nu sætte kryds i kalenderen den 31. oktober, her får Terminator: Dark Fate nemlig biografpremiere. 

Nu er den første trailer landet - og der er eksplosiv fart på det dystre science fiction-univers, hvor selveste Linda Hamilton og Arnold Schwarzenegger vender tilbage i deres ikoniske roller.

’Terminator: Dark Fate' betragtes som en direkte efterfølger til James Camerons skelsættende Terminator 2: Judgement Day fra 1991. På den måde ser franchisen altså bort fra de seneste tre film i serien.

Handlingen følger Dani, der bor i Mexico City og pludseligt kastes ind i kampen mellem menneske og maskine, der bl.a. byder på en ny dræbermaskine og en beskyttende cyborg ved navn Grace.

Filmen instrueres af Tim Miller, manden bag Deadpool, og produceres af James Cameron, som var med til at starte det hele.

Terminator: Dark Fate får biografpremiere den 31. oktober

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, og super fedt at have Linda Hamilton tilbage. Hun er ikke blevet mindre krigerisk med årene. Måske skal man lige huske på, at den seneste Genisys var et reboot, så det er helt naturligt at se bort fra den. På den anden side er jeg spændt på om de forholder sig til Rise of the Machines, samt Salvation med et interessant tidstwist, eller at det bare er som om de aldrig har fundet sted.

Christian

De har allerede meldt ud da de begyndte optagelserne at dette vil være en reboot som starter hvor Terminator 2 slutter. og at man skal se bort fra de andre 3 film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter