Cookie- og Privatlivspolitik

Anders Matthesen om Ternet Ninjas succes og om den mulige 2'er

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Da vi mødte Anders Matthesen i forbindelse med et interview omkring hans kommende film De Frivillige, benyttede vi anledning til at spørge komikeren om mega-succesen Ternet Ninja.

Den danske animationsfilm har i skrivende stund solgt over 938.000 billetter og er dermed en af de bedste sælgende danske film nogensinde. Den har således overgået film som Klovn The Movie, Midt om natten og senest Olsen-Banden overgiver sig aldrig.

Matthesen er både instruktør, forfatter og stemme på filmen, og han fortæller i vores interview om hans reaktion på den modtagelse filmen har fået - og så afslører han også de seneste detaljer om den mulige 'Ternet Ninja 2'! Se det i videoen øverst.

Ternet Ninja kan stadig ses i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.