Cookie- og Privatlivspolitik

Thor svinger hammeren i første episke trailer til Valhalla

Selv guder har brug for en helt

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Så landede den! Den første trailer til den stort anlagte eventyrfilm Valhalla – og det er et både dystert og dramatisk kig på filmen, der har Roland Møller i den ikoniske rolle som tordenguden Thor.

Det er bl.a. også Thor og ikke mindst hans hammer Mjøldner, man her får et kig på i lynende vigør. Herudover får man også et kort glimt af selveste Sanne Salomonsen i rollen som jættekongens mor.

Filmens omdrejningspunkt er dog de to vikingebørn Røskva og Tjalfe, der spilles af de to unge talenter Cecilia Loffredo og Saxo Moltke-Leth.

Sammen med Thor og Loke tager menneskebørnene på en stormfuld rejse fra Midgård til Valhalla, hvor de må kæmpe sammen med guderne for at redde verden fra Ragnarok, da Valhalla viser sig at være truet af både Fenrisulven og jætterne.

Filmen instrueres af Fenar Ahmad, der senest stod bag den succesfulde action-thriller Underverden. ’Valhalla’ er baseret på Peter Madsens populære tegneserier, der i 1986 blev omdannet til en tegnefilm.

- Vi er i fuld gang med at lægge sidste hånd på filmen, og jeg glæder mig helt vildt til at dele den første trailer med publikum. Med 'Underverden' forsøgte vi at gøre noget som ikke var set før i en dansk actionfilm. Nu forsøger vi at gøre det samme inden for eventyr-genren, udtaler instruktøren i en pressemeddelelse.

- Sagaerne om de nordiske guder er en af Skandinaviens absolutte grundfortællinger som jeg synes er uhyre vigtig i en tid, hvor mange føler sig rodløse. 'Valhalla' er en hyldest til de nordiske guder og vores mytologiske ophav.

På rollelisten finder man desuden også karakterer som Tyr (Jacob Lohmann), Frigg (Stine Fischer Christensen) samt den snu Loke (Dulfi Al-Jabouri), Balder (Andreas Jessen) og ikke mindst den muntre Jætte Quark (Reza Forghani).

Valhalla har biografpremiere den 10. oktober 2019

Der er i forbindelse med traileren også landet en række karakterplakater. Dem kan du se herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/927927

Så de har valgt at tage den farverige komiske Valhalla tegneserie fra 90'erne og lavet den om til Ringenes Herre.

Men på den anden side har vi jo allerede Jul I Valhalla, som også tager let på den Nordiske Mytologi.

Shadic Alucard

For en der har læst alle 15 bind af tegneserien samt set den gamle tegnefilm, så ved Jeg sgu ikke rigtigt med dette.
Kan være Jeg nok måske ser den, men ved bare ikke om den kommer til være et hit for mig :P

Julius

Fenar Ahmad er helt klart én af de fedeste danske instruktører for tiden, og det er rart at hans store ambitioner bliver indfriet med budgetter, der passer til dem. Det er til gengæld afsindigt længe siden jeg har læst den tegneserie.

Shah Bazidas

Det ser fandeme godt ud!

Jeg glæder mig da helt ustyrligt meget. :-)

VIPER

Synes altså Thor skal være rødhåret, ligesom i Vikingdom (2013).
Har vi heller ikke CGI evner i DK til at animere nogle ordentlige jætter???
Jeg er liiidt skeptisk overfor det er skuespillere der spiller dem.
De skal da bare være store, onde & grumme, ligesom orkerne i Warcraft.

Men lidt sjovt at Sanne Salomonsen skal spille Elle, håber hun er ligeså creepy & scary som hun virkede i tegnefilmen da man var mindre.

Elsker Valhalla, men frygter lidt denne filmatisering kommer til at skuffe mig.
Kan det mon leve op til Peter Madsens fortællinger!

Jacob

Det første man lige tænker er Skammerens Datter, og Valhalla ser også flot og ambitiøs ud. Interessen for den gamle tegneserie er der stadigvæk, og Roland Møller er fantastisk castet som tordenguden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.