Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til superskurke-filmen Joker med Joaquin Phoenix

Genrens svar på Taxi Driver

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Her er den første mørke og maniske teaser-trailer til superskurke-filmen Joker med Joaquin Phoenix.

Det starter lykkeligt. Phoenixs karakter Arthur Fleck fortæller sin psykolog, at hans mor altid har sagt, han skulle smile, og at hans mission i livet, er at bringe glæde og latter til verden.

Derfor blev Arthur komiker, men da karrieren ikke rigtig tager fat, og da han bliver brutalt overfaldet i et kaotisk Gotham City, begynder hans venlige mission at ændre sig...

Jimmy Durante-sangen ’Smile’ leverer en passende stemning til den første forsmag på Todd Phillips film, der ligner et 70er-agtigt karakterstudie af en undermåler og hans eksistentielle kvaler. En nedtursspiral, der som bekendt skaber Jokeren - Batmans fremtidige ærkenemesis.

Vi er ude i super-genrens svar på Taxi Driver møder The King of Comedy – og selvom Martin Scorsese ikke er involveret, er Robert De Niro med i en større rolle.

Joker får dansk premiere den 3. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Psykoklaptorsken

...at løfte arven fra Heath Ledger. Men på den anden side, hvis nogen kan løfte arven, er det nok Phoenix. Han ser ud som om han giver karakteren både svaghed og styrke. Uskyld og Skyld. Det var nemt at relatere til ham i videoen, at se ham som et menneske.

TheDayDreamer

I uendeligt lang tid har jeg gået og ventet spændt på det første officielle kig på på Todd Phillips film "Joker". Det er uden tvivl den film jeg har set allermest frem til, siden "Kong: Skull Island", fordi Jokeren altid har været en skurk som har fascineret mig - og da jeg så hørte at det er Joaquin Phoenix der skulle portrættere The Clown Price Of Crime, så blev min interesse blot vakt yderligere - for i mine øjne var han et meget interessant valg til karakteren, da jeg synes han kunne tilføre ham noget som ikke er set før - og samtidig vidnede plottet til filmen om at det her bliver en Joker-film ulig alle andre, da det mest af alt er en grum realistisk fortælling om en mands tur ud over afgrunden, og om hvordan han drives til vanvid af det samfund der omgiver ham - faktisk ville man være i tvivl om at det her overhovedet er en DC film, hvis ikke den foregik i Gotham og havde efternavne som "Wayne" med, og det tiltalte mig RIGTIG MEGET - for det her skulle være en karakterfortælling om Jokeren, og HANS historie......

Nu, efter at vi har set små klip og billeder fra filmen hist og her, kom den første officielle teaser trailer så online - og jeg kan kun sige, at for mig, levede den 100% op til mine forhåbninger og forventninger!

Jeg ELSKER ALT ved den trailer: måden den er klippet på, hvordan vi ser karakteren Arthur Fleck (Jokeren) stille og roligt blive drevet ud over vanviddets rand, den mørke og realistiske tilgang til karakteren, og ikke mindst valget af musik! (Charlie Chaplin-sangen "Smile" har aldrig været brugt mere rammende og perfekt!). Jeg tror faktisk jeg vil gå så langt som til at sige at det er den bedste trailer jeg nogensinde har set!

Det her er en tragi-komisk fortælling i al sin herlighed!

Jonas

Får også vilde Taxi Driver-vibes fra denne her trailer. Det bliver fedt!

Joe

Ser virkelig interessant ud! Mindede mig om Taxi Driver i Gotham!

ZINTHER

Dette er lige en rolle for Phoenix. Og den ser excellent ud. Håber også manuskript, instruktion og sammenfletning kommer til at virke :-)

Julius

Jeg havde næsten glemt at der var en Joker-film på vej med Joaquin Phoenix i hovedrollen, og har nok haft så lidt tiltro til at det blev til noget, at jeg ikke har fulgt ordentligt med. Men se nu her.

En Taxi Driver-sammenligning lyder som noget oversælgende marketing, men efter traileren er det faktisk præcis den vibe, jeg også får. Det ser dystert og fedt ud.

Men samtidig var Suicide Squad’s første trailer også lovende, og med et sådant præmis er der en hårfin grænse mellem hvornår det hele falder sammen. Kan ‘Joker’ ramme den, kan det virkelig blive fedt. På den anden side har Phoenix nok mere talent end alle involveret i Suicide Squad tilsammen, så hvis alt andet sejler, kan man stadig nyde ham ;)

Jacob

Jeg tror at Joaquin Phoenix’ præstation her kan måle sig med Heath Ledger i The Dark Knight. Denne film har intet at gøre med DCEU, men begyndelsen på et nyt univers ved navn Elseworlds. Sammen hører de under Worlds of DC, og det er en konsekvens af den fiasko, som de oplevede i begyndelsen med Man of Steel. De søsætter simpelthen flere både, for at vinde noget af det tabte terræn.

Ahmed

Fedt

Alexei

Fedt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter