Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious: Se den nye hæsblæsende trailer

Spin-off af den populære actionfilm-serie

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Dwayne Johnson er tilbage i rollen som Luke Hobbs i den nye trailer til Fast & Furious: Hobbs & Shaws, der byder på hæsblæsende actionscener og store guns - i overført betydning. Foruden Johnson bliver filmen også et gensyn med Jason Statham og en introduktion af Vanessa Kirby, der tidligere har medvirket i fx Mission: Impossible - Fallout. Tilsammen skal de tre forsøge at redde verden fra en virus, som den den onde Brixton, vil gøre alt for at få tilbage.

Den populære film-serie der første gang så dagens lys i 2001 med filmen The Fast and the Furious, har efterfølgende kastet intet mindre end otte film af sig, og har haft en samlet indtjening på over 5 milliarder dollars. Og der er intet, der tyder på, at franchisens popularitet, er ved at forsvinde. 

Fast & Furious: Hobbs & Shaws får dansk premiere den 1. august. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter