Cookie- og Privatlivspolitik

"Den eventyrlige park har noget for alle"

Interview med stemmen fra familiefilmen

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Familiefilmen Den eventyrlige park følger pigen June, der sammen men sin mor laver sin egen fantasi-forlystelsespark, bestyret af en række talende dyr. Da Junes mor bliver syg, stopper hun med at arbejde på parken, men der går ikke længe før at hun pludselig står i en ægte version af sin egen fantasi-verden. Parken er i forfald, og nu er det op til June og hendes dyrevenner at redde den.

Vi tog ud til verdens ældste forlystelsespark, Bakken, for at snakke med 13-årige Rebecca Guld, som lægger stemme til den danske version af June. Her fortæller Rebecca bl.a. om hvilke ligheder hun har med karakteren June, hvordan hun bruger sin egen fantasi i hverdagen, og hvorfor at man skal bruge sin påskeferie på at tage ind og se 'Den eventyrlige park'.

Udover Rebecca Guld, bliver de danske stemmer leveret af bl.a. Lars Ranthe, Linda P, Jesper Asholt, Mark Le Fevre og Ruben Søltoft.

Den eventyrlige park er aktuel i de danske biografer

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter