/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Producer bekræfter til kino.dk: Gyseren Midsommar foregår i total daglys!

Nyt om Hereditary-opfølgeren

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til Hereditary-instruktøren Ari Asters meget ventede gyser-opfølger er landet (se foroven).

Titlen er Midsommar, og udover at se vanvittig uhyggelig ud, byder filmen på en uventet og ret unik tilgang til skrækgenren. Den foregår nemlig udelukkende i klart dagslys. Dette bekræfter produceren bag både 'Midsommar' og 'Hereditary', danskeren Lars Knudsen, over for kino.dk:

"Det hele finder sted i dagslys og er ulig noget, jeg nogensinde har set før", fortæller Knudsen via en mail-korrenspondance med kino.dk.

'Midsommar' finder da også sted et tilsyneladende idyllisk sted, nemlig i Sverige midt om sommeren. Her følger filmen et amerikansk par (Jack Reynor og Florence Pugh), der rejser til Skandinavien for at opleve den traditionsrige svenske solhvervsfejring med blomsterkranse i håret, lange lyse dage samt sang og dans i naturen. 

Men som det hører gysergenren til, går noget grusomt galt... og det har noget med en skummel sekt at gøre.

Et plot der lægger op til samme skrækindjagende grundstemning som i 'Hereditary', men denne gang er fokus ikke på familie-dynamikker, men på parforholdets iboende konflikter.

"Filmen er rædselsvækkende på sin egen forstyrrende måde. Den er meget Ari, og den vil ikke skuffe. Ligesom med 'Hereditary' skubber han (Ari Aster, red) filmisk storytelling helt til grænsen. Og hvis 'Hereditary' var et dystert familiedrama, så er 'Midsommar' et dystert forholds-drama," lyder de betryggende ord fra produceren.

Lars Knudsen (Copyright: DFI)

Lars Knudsen har udover 'Midsommar' og 'Hereditary' produceret film som: Beginners, Aint Them Bodies Saints, The VVitch, Klovn Forever, American Honey og Dobbeltspil.

Midsommar får dansk premiere den 15. august - se traileren foroven.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter