Cookie- og Privatlivspolitik

Personlig tragedie blev til komedie

Interview med Magnus Millang om hans nye komedie 'Selvhenter'

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Brødrene Magnus og Emil Millang har i denne uge premiere på deres meget personlige komedie Selvhenter, hvor de omdanner privat ivets tragedie med en alkoholiseret og død far til et humoriske roadtrip igennem Europa.

Du finder dine billetter til ’Selvhenter’ herunder:

I 'Selvhenter' skal Magnus og Emil til Spanien og hentet liget af deres far, der er død af druk i sydlandske. Men da det koster 10.000 euro at transportere liget hjem, overtaler Magnus sin bror Emil til, at de selv skal kører liget hjem i tagboksen på en smart-car.

I vores video-interview med Magnus Millang, der både har haft hovedrollen, siddet i instruktørstolen og skrevet manuskriptet på komedien, fortæller han om den personlige vinkel, hvordan det er at arbejde med (falske) lig, biljagter og samarbejdet med brormand, Emil. Se det hele øverst.

Selvhenter får premiere den 7. marts.

Lyt også til vores podcast med Magnus Millang som gæst:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter