Cookie- og Privatlivspolitik

Ny skræmmende trailer til gyserfilmen Us

Jordan Peeles gyser ser vildt uhyggelig ud

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Godt nyt til alle fans af Jordan Peeles originale gyserfilm Get Out. Premieren på en af årets mest ventede gyserfilm Us nærmer sig - nemlig den den 21. marts. Nu er en ny trailer klar, og endnu en gang bliver der ikke afsløret meget - men det ser hårrejsende uhyggeligt ud. 

Filmen handler om kvinden Adelaide Wilson, der tager sin familie med tilbage til sit barndomshjem til en uforpligtende og sjov sommerweekend. Men Adelaide er hjemsøgt af et trauma fra hendes fortid. Hendes paranoia stiger i hjembyen, da hun bliver sikker på, at noget forfærdeligt vil ske for hendes familie.

Efter en anspændt dag på stranden tager familien tilbage til sommerhjemmet. Da mørket falder, opdager Wilson-familien silhuetten af fire figurer i deres inkørsel. Familien må nu kæmpe imod en skræmmende fjende: deres egne dobbeltgængere. 

Blandt de medvirkende er bl.a. Oscar-vinderen Lupita Nyong'o, der er kendt fra for de Oscar-vindende storfilm 12 Years a Slave og Black Panther. Derudover er Elisabeth Moss og Winston Duke blandt hovedrollerne.

Om filmen byder på en lige så chokerende slutning som 'Get Out,' vil tiden vise.

'Us' har premiere den 21. marts

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter