Cookie- og Privatlivspolitik

Dræberdukken Chucky er tilbage i første trailer

Tør du lege med den uhyggelige dukke?

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Så skete det! Den første trailer til genindspilingen af 80'er slasher'en Child’s Play er landet for at skræmme bukserne af dig. Det er nemlig den ikoniske dræberdukke Chucky, der her vender tilbage.

Genindspilningens to producere, David Katzenberg og Seth Grahame-Smith, har bl.a. nydt stor succes med et andet horror-remake, nemlig klovnegyset It, hvor der forude venter efterfølgeren It: Chapter Two.

Det er derimod to relativt ukendte herre, som man finder som instruktør og manuskriptforfatter. Nemlig henholdsvis norske Lars Klevberg, der bl.a. har den endnu ikke udsendte horrorfilm ’Polaroid’ på CV’et, og Tyler Burton Smith, hvis bagkatalog bl.a. består af manuskriptet til ’Kung Fury 2’.

Den første Chucky-film så dagens lys i 1988 med Child’s Play – eller på dansk ’Barneleg’. Her kom dræberdukken morderisk til live, da seriemorderen Charles Lee Ray besætter den ellers børnevenlige Good Guy-dukke. Denne gang ser dette ud til at være skiftet, og dukken er nu af mere robotisk karakter.

Franchisen har hidtil haft to faste holdepunkter, da man siden den første film har kunnet finde Brad Dourif indtage rollen som Chucky, mens Chucky-skaberen Don Mancini har stået for filmenes manuskripter. Disse er ikke involveret i den nye filmatisering.Det bliver således interessant at se, hvad helt nye kræfter kommer til at betyde for det populære dukkegys-univers.

Chucky-franchisen består indtil videre af hele syv film, hvor den seneste - ’Cult of Chucky’ - landede i 2017, mens Don Mancini desuden har annonceret en ’Child’s Play’ tv-serie.

Child’s Play har dansk biografpremiere den 18. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.