Cookie- og Privatlivspolitik

Dark Phoenix' kræfter ude af kontrol i ny X-Men-trailer

Jean Grey eller hele menneskeheden?

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Få familier er så dysfunktionelle som X-Men-familien. X-Men: Dark Phoenix bliver den 13. film i universet, der startede i 2000 og handler om mutanternes interne konflikter, oftest med Charles Xavier og Erik Lehnsherr aka Professor X og Magneto som de to ledende kamphaner.

Nu er en ny trailer til 'Dark Phoenix' ude.

Hovedrollen spilles denne gang af Sophie Turner, kendt fra bl.a. serien 'Game of Thrones'. Turner spiller Jean Grey, en mutant med kraftige telekenesiske evner, som hun dog endnu ikke har kontrol over. 

Ni år efter begivenhederne i X-Men: Apocalypse er Xaviers elever blevet nationalhelte. Men da en mission slår fejl, mister Jean Grey kontrollen over sine kræfter, og hendes destruerende alter ego Dark Phoenix bliver sluppet løs.

De resterende X-Men må nu beslutte, om Greys liv er værd at ofre for at rede resten af Jordens befolkning. 

Sir Patrick Stewart og Sir Ian McKellen besatte i første omgang rollerne som Professor X og Magneto, men har sidenhen givet dem videre til James McAvoy og Michael Fassbender

Duoen spiller i fælleskab med Jennifer Lawrence som mutanten Mystique ledende roller i 'X-Men: Dark Phoenix', der bliver den sidste film i serien, inden at Disney overtager rettighederne fra 20th Centruy Fox. Disney har fortalt, at X-Men-karakterene vil blive indlemmet i det store Marvel Cinematic Universe, men om det bliver med de nuværende skuespillere er stadigvæk uvidst. 

X-Men: Dark Phoenix får premiere d. 6. juni 2019

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg nægter at tro på at Marvel Studios vil bruge det eksisterende X-Men univers, og det vil være fuldstændig i modstrid med de principper Kevin Feige har bygget MCU på. Flere Fox-Marvel produktioner er siden blevet lukket ned inden overtagelsen, og det er bare et af flere tegn på at et reboot er undervejs. X-Men: Dark Phoenix vil være begyndelsen på enden, og det vil helt sikkert være med nye skuespillere.

VIPER

Interrasant trailer!
-Kan vel kun blive bedre end The Last Stand fra 2006,
ej hvor var det skammeligt at se på hvordan hun udnyttede sine kræfter der.
Wauw, et vandfald omkring en fængsels ø Phoenix!
-I'em afraid i'em not that impressed!

...Men det her ser sQ spændende u'!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter