Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til Mads Brüggers rystende Sundance-vinder

Cold Case Hammarskjöld

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

"Det her kan enten være verdens største mordmysterium - ellers verdens mest idiotiske konspirationsteori". Med de ord indleder Mads Brügger traileren til sin nye, kontroversielle dokumentarfilm Cold Case Hammarskjöld, for hvilken han i weekenden vandt prisen som bedste instruktør i kategorien "Internationale dokumentarfilm" på Sundance filmfestival.

I sidste uge kunne vi fortælle, at Mads Brüggers nye dokumentar allerede trak overskrifter over hele verden pga. dens chokerende og rystende afsløringer, og omtalen er ikke blevet mindre siden verdenspremieren. 

'Cold Case Hammarskjöld' undersøger FNs generalsekretær Dag Hammarskjölds død i 1961, der skete ved et mystisk flystyrt i Ndola i Nordrhodesia. Det bringer Brügger og amatør-efterforskeren Göran Björkdahl til det afrikanske kontinent for at finde sandheden om ulykken.

Igennem 6 år efterforsker de to sagen, og undervejs tager den en yderst uventet drejning, der bringer dem på sporet af en tophemmelig organisation og forbrydelser mod menneskeheden.

Mads Brügger vandt i 2010 Grand Jury prisen på Sundance for sin dokumentar 'Den røde kapel', mens han sidste år blev hædret for sin manuskript til Sankt Bernhard Syndikatet ved New York Tribeca Film Festival.

Cold Case Hammerskjöld får premiere den 7. februar. 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter