Cookie- og Privatlivspolitik

Se Ryan Reynolds udleve sin indre Pokémon

Ny trailer til Pokémon Detective Pikachu

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Til maj får vi endeligt lov til at se, hvordan det ser ud, når man kombinerer Sherlock Holmes med Pokémons. 

Pokémon Detective Pikachu handler om den tidligere Pokémon-træner Tim Goodman, hvis far forsvinder på mystisk vis. Han møder efterfølgende Pokémonen Pikachu, som i denne her film er en mesterdetektiv. Tim er den eneste, som kan tale og forstå Pikachu. I fælleskab arbejder de to sammen for at finde Tims far. 

Ryan Reynolds, også kendt for film som DeadpoolLife og Green Lantern, lægger stemme til den legendariske Pokémon.

Du kan se, hvordan den canadiske skuespiller har forberedt sig til rollen, i en lidt selvhøjtidelig video herunder:Filmen er baseret på Nintendo-spillet 'Great Detective Pikachu', og er instrueret af Rob Letterman, bl.a. kendt fra 'Stor Ståhaj' og 'Monsters vs. Aliens'. 

Pokémon Detective Pikachu får dansk premiere den 9. maj. 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Man kan undres over at det måske mindst populære spil, og nok også mindst kendte, bliver til den første live-action Pokémon film. Synes bedre om lommemonstrene i den nye trailer, og bryder den spilforbandelsen, så skyldes det nok mere de små væsners popularitet, end at filmens handling er noget særligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.