Cookie- og Privatlivspolitik

King, katte og kuldegysninger: Bliver dette årets gyserfilm?

Ny trailer til 'Pet Sematary'

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Pet Sematary bliver af mange kaldt Stephen Kings måske uhyggeligste bog, og den nye manuskriptforfatter har da også udtalt, at den nye filmatisering vil blive den mest skræmmende King-film til dato. Nu er der landet en ny trailer, hvor vi selv kan vurdere, hvad der er i vente...

Den nye trailer byder nemlig på skræmmende afsløringer, bl.a. et nyt twist på den oprindelige historie, og giver en solid forsmag på uhyggelighederne. 

'Pet Sematary' handler om en familie, der flytter ind i et nyt hus ved siden af en dyrekirkegård. Men alt er ikke, hvad det ser ud til...

LÆS OGSÅ: Alle kommende Stephen King-film.

Film og serier baseret på Stephen Kings fortællinger har de senere år haft stor succes bl.a. HBO’s 'Castle Rock' og Netflix’ 'Gerald's Game' og '1922', og sidst men ikke mindst kæmpesuccesen IT fra 2017, som i år får en ventet opfølger med It: Chapter Two. Ligesom som vi også senere i år får The Shining-fortsættelsen Doctor Sleep.

Pet Sematary får premiere den 4. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mette

Har set den i forvejen ved hjælp af mine kontakter i netværket, den er super fed og af en gyser er den helt i toppen, faktisk på line med Pennywise imo.

Især scenen hvor de bruger en ormekur til at putte i maden, det slog mig helt ud af den!

Helt bestemt værd at se!

Jacob

Alle skal selvfølgelig prale at deres er den bedste, i det her tilfælde mest uhyggelige, men der skal noget til at slå Pennywise. Uhyggeligt ser dyrekirkegården bestemt ud, og vi får se om den slår Det Onde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter