Cookie- og Privatlivspolitik

Mads Mikkelsen versus brølende isbjørn

Trailer til overlevelsesfilmen ’Arctic’ 

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Mads Mikkelsen bliver udsat for ikke så lidt i traileren til Arctic, der har dansk biografpremiere den 31. januar. Han skal her forsøge at overleve i det både barske, iskolde og trøstesløse sneklædte landskab på Antarktis efter tilsyneladende at være styrtet ned med et fly.

Traileren giver helt mindelser om Leonardo DiCaprios Oscar-vindende film The Revenant. Blandt andet møder Mads Mikkelsens karakter en brølende isbjørn, mens han også forsøger at fiske sig til lidt mad gennem den tykke is midt ude i det øde ingenting.

’Arctic’ blev desuden vist på Filmfestivalen i Cannes 2018, hvor Mads Mikkelsen tidligere har vundet for sin skuespilspræstation i Thomas Vinterbergs Jagten.

'Arctic' har dansk biografpremiere den 31. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter