Cookie- og Privatlivspolitik

Jesper Christensen blev udfordret i Før frosten: "Jeg gør det ikke igen"

Filmlegenden er aktuel i det danske drama

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

70-årige Jesper Christensen er tilbage i dansk film med karrierens måske bedste rolle i den biografaktuelle Før frosten - sådan lyder det i hvert fald, hvis man skal tro reaktionerne på filmen, hvor han og filmen er blevet hyldet i udlandet. Bl.a. vandt den danske skuespiller både en pris ved Chicago International Filmfestival og Tokyo Filmfestival for sin hovedrolle.

Vi har haft besøg af den danske filmlegende, der sammen med instruktør Michael Noer (Nordvest, Papillon), fortæller om deres nye film 'Før frosten', hvor Christensen spiller bonden Jens, der sulter i 1850'erne. Han må finde en løsning før familien dør, og til det tager han nogle ret umoralske metoder i brug.

Noer kalder selv filmen for en western, og i interviewet beretter parret også om de hårde optagedage og specielt en scene, hvor Jesper Christensen skulle have armen ind i en ko. Se med øverst.

Se Før frosten i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.