Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: If Beale Street Could Talk

Barry Jenkins' opfølger til mesterværket Moonlight

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Moonlight tog verden med storm, og løb velfortjent med Oscar-statuetten for årets bedste film i 2017. Instruktøren Barry Jenkins er nu snart tilbage med den længeventede opfølger, filmatiseringen af James Baldwins roman If Beale Street Could Talk.

Her er den første danske trailer til det tredobbelte Golden Globe-nominerede drama om racediskrimination i 60ernes USA.

Dramaet følger det unge nyforelskede par Tish og Alonzo (KiKi Layne og Stephan James), der bor i Harlem og venter deres første barn. De glade nyheder sættes i skarp kontrast til familiens forventninger, racisme og værst af alt en falsk og skæbnesvanger voldtægtsanklage. 

Vi så dramaet på Toronto Filmfestival og kan allerede nu afsløre, at fans af 'Moonlight' kan glæde sig - til den visuelle overdådighed, til musikken, til de hudløse præstationer og ikke mindst til portrættet af en generation af unge afroamerikanere, der måtte opfinde en helt ny identitet i en skelsættende og barsk periode i historien.

Golden Globe-akademiet har kastet tre store nomineringer efter filmen i kategorien Bedste drama, Bedste kvindelige birolle (Regina King) og Bedste manuskript.  

If Beale Street Could Talk får dansk premiere den 14. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter