Cookie- og Privatlivspolitik

Se den nye danske thriller Uro

Nu på Blockbuster.dk (advertorial)

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Den danske thriller Uro er netop udkommet ekslusivt på Blockbuster.dk - du kan se den lige her.

I 'Uro' bliver den unge kvinde Robin fundet i en skov. Hun er stærkt traumatiseret, men husker ikke sin oplevelse tydeligt. Hun fortæller, at hun har overværet et brutalt mord, hvorefter hun har slået gerningsmanden ihjel i selvforsvar. Politiet kan dog intet finde, hverken lig eller spor.

Men Robin føler sig overvåget. Måske er gerningsmanden ikke død, og nu på jagt efter hende? Hun bliver mere og mere paranoid, og hun må tage sagen i egen hånd, og finde ud af, hvad der egentlig skete den dag i skoven.

'Uro' har store danske navne på rollelisten. I hovedrollen som Robin ses Rosalinde Mynster fra bl.a. tv-serien 'Badehotellet' og den biograf-aktuelle I krig & kærlighed, og overfor hende står bl.a. Anders HeinrichsenJesper Christensen og Kirsten Olesen.

Filmen er instruret af svenske Antonio Tublen, og den har været vist på bl.a. Cannes Filmfestival.

Se Uro lige nu på Blockbuster.dk.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.