Cookie- og Privatlivspolitik

Playmobil går til filmen i skør trailer

Først fik vi Lego...

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Først gik Lego til filmen, og nu får vi Playmobil: The Movie - en hybrid af live-action og animation med det velkendte børnelegetøj, som de fleste af os nok har stiftet bekendtskab med i vores liv.

Filmen følger den unge Marla og hendes bror, da de bliver transformeret om til Playmobil-figurer og ender i en fortryllet verden fyldt med de ikoniske plastik-klodser. 

Marla må nu forsøge at redde sin bror, og på rejsen møder hun flere spændende karakterer, bl.a. en hemmelig agent, en magisk fe og en excentrisk robot.

På rollelisten finder vi bl.a. Daniel Radcliffe som den spionen Rex Dasher og Jim Gaffigan som pølsemanden Del.

Playmobil: The Movie får biografpremiere den 31. oktober 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

I ‘LEGO: The Movie’ viste det hele sig at være et barns fantasi, og blandingen af animation og live-action var et uventet, sjovt twist. Ud fra traileren er jeg umiddelbart lidt skeptisk om den virkelige del er ligeså god, men den animerede verden af Playmobil ser sjov ud.

Rasmus/Musen

Filmen ser meget ud til at have den samme stil og tone som LEGO Filmen også havde efter den trailer der til filmen. Men om filmen bliver lige så succesful? Det må vi se til den tid(August år 2019). Måske kan Playmobil også et eller andet, som jeg ikke har det i lyset af før.
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter