Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Men in Black 4 præsenterer de nye agenter

Chris Hemsworth, Tessa Thompson og Liam Neeson!

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til den fjerde Men in Black-film, Men in Black: International, er netop udkommet.

Chris Hemsworth og Tessa Thompson som arvtagerne til Will Smith og Tommy Lee Jones’ ikoniske agenter, mens Liam Neeson og Emma Thomspson spiller deres overordnede.

Agenterne M og H skal ligesom i de forrige film jage rumvæsener i lækre outfits, men filmen byder tilsyneladende også på dannelseshistorie, da Thompsons karakter - meget lig Smiths oprindelige rolle - skal oplæres og indlemmes i det hemmelighedsfulde agentur.

Plottet bliver ikke synderligt afsløret, men den første smagsprøve får os til at føle os tilbage i vante rammer med rumvæsner, jokes og skøre gadgets.

Men in Black: International får biografpremiere den 13. juni 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
peter

Er kvinder ved at overtage mændenes roller lige som ghostbuster som også blev et flop, den hedder ikke men in black for sjov, drop det nu Hollywood og kom videre, jeg springer i hvert fald over

Patrick

Så vidt jeg husker blev Agent K erstattet af en kvinde i første film, og der var da flere kvindelige agenter i baggrunden.
Så jeg ved ikke helt, hvorfor det er så slemt at hovedrollerne i denne film er 50/50 mænd og kvinder.

peter

Problemet er at Hollywood propper for mange kvinder ind i film der ender med at blive et flop som ghostbuster hvor sjovt nok der var bytter om på rollerne mand spillede sekretæren og kvinderne spillede spøgelse jægerne, og det hele er kommet efter Harvey weinstein skandale blandt andet plus andre at Hollywood nærmest er blev tvunget til at passe på med ikke at nedgøre kvindernes rolle i film, men nu må vi se,personligt tror jeg den bliver et flop, fordi mange gerne så at Will Smith og Tommy Lee Jones kom tilbage i rollen.

Patrick

Den nye Ghostbusters med kvinderne blev udgivet før hele Harvey Weinstein-skandalen og #MeToo-bølgen begyndte.

The Joker

NEJ TAK!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.