Første trailer til den moderne udgave af Kong Arthur

Drengen og sværdet
Billede
(© 20th Century Fox)

Legenden om Ridderne om det runde bord, Kong Arthur og sværdet i stenen har været fortalt utallige gange på film fra Disney-versionen Sværdet i stenen til den dramatiske Excalibur - Kongernes sværd og senest i den actionpacked King Arthur. Men aldrig som i den nye Drengen og sværdet.

Familiefilmen genfortæller nemlig legenden sat i nutidens England, hvor vi får nogle helt nye udgaver af Merlin, Lance og de andre velkendte karakterer. 

Det sker, da drengen Alex finder og trækker et mystisk sværd op ad en sten. Han og vennerne finder hurtigt ud af, at det formentlig er selveste Excalibur, som Alex har trukket op. Merlin opsøger dem og fortæller, at vennerne er de udvalgte riddere, der skal op imod en ond troldkvinde.

I hovedrollen ses Louis Ashbourne Serkis (ja, han er søn af Andy Serkis) overfor bl.a. den rutinerede Patrick Stewart som Merlin og svenske Rebecca Ferguson som skurk. Instruktør og manuskriptforfatter er Joe Cornish, der tidligere har stået bag den meget populære monster-film Attack the Block.

Drengen og sværdet får premiere den 14. marts.