Cookie- og Privatlivspolitik

Woody og Buzz bliver gjort til grin i nyt Toy Story 4-klip

Toy Story reagerer på sig selv

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Efter gårsdagens trailer afsløring af Toy Story 4 giver universet nu sin egen meta-reaktion på smukigget, og det sker ved de et nye legetøjsfigurer, Ducky og Bunny. 

De to nye karakterer spilles af komikerduoen Key & Peele. Keegan-Michael Key lægger stemme til den lille gule fugl Ducky, mens Oscar-vinderen Jordan Peele står for den lilla care-bear Bunny. I klippet øverst reagerer de to på den nye trailer, og gør samtidig grin med Buzz Lightyears ikoniske catchphrase 'To infinity and beyond!'

SE OGSÅ: Første trailer til Toy Story 4

Pixar beskriver selv de to nye figurer således: 'Woodys historie i 'Toy Story 4' vil føre ham til en forlystelsespark, hvor han møder Ducky og Bunny, to bamser fra en af boderne, der glæder sig til at komme hjem som gevinst. Men når deres planer om at blive vundet bliver stoppet af Woody og hans venner, bliver de kastet ud i et uventet eventyr med en gruppe legetøj, der ikke aner, hvad det betyder at være sømmet fast til en væg som gevinst."

SE OGSÅ: Podcast: Derfor elsker vi Pixar

I anledningen af klippet, har Pixar også sluppet en række flere plakater løs. Se dem herunder. 

Toy Story 4 får premiere den 29. august 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Det var da en sjov måde at reagere til sin egen trailer på. Nu har Pixar selv lavet en slags mini-trailer til deres store trailer, hvilket føles som en meget sjov måde at gøre det på, faktisk(elsker de 2 nye figurers reaktion på Buzz Lightyear´s catchphrase).

De nye plakater til filmen ser forresten også lovende ud. Der er i hvert fald en eller anden dybere speciel tone, som måske kommer til at præge filmen engang, når vi kommer til at se den.

Så meget Toy Story materiale på én gang- mon der kommer endnu mere i løbet af ugen endnu? Jeg kan kun glæde mig i hvert fald til filmen lige nu.

SÅDAN PIXAR!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter