Cookie- og Privatlivspolitik

Video: Terkel afslører den groteske sandhed om Anders Matthesen

Upassende opførsel på Terkel i Knibe

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

14 år efter premieren på Terkel i Knibe står hovedrollen Terkel nu frem i et åbenhjertigt interview og afslører, at Anders Matthesen udviste upassende opførsel under optagelserne til filmen.

"Jeg blev bedt om at blive efter fyraften, og så ville han lege bugtaler..." fortæller Terkel bl.a. i interviewet, der kommer i anledning af komikerens 25-års jubilæum, og som optakt til animationsfilmen Ternet Ninja.

I videoen øverst afslører Terkel også, at han ikke var den eneste, der oplevede denne adfærd på settet. De andre børneskuespiller kan fortælle om upassende opførsel fra Anden: "Prøv at spørg Jason, Silas, spørg hvem som helst på den film, om de har noget som helst pænt at sige om Anders Matthesen..."

'Ternet Ninja' er netop en udvidelse af Terkel-universet, da vi følger hans fætter Aske, der i fødselsdagsgave får en dukke af sin onkel Stewart efter, at han er vendt hjem fra Thailand. Dukke-ninjaen viser sig at være levende og på hævntogt. 

Interviewet er selvfølgelig en grovkornet joke, som berører et af de seneste års største temaer i filmbranchen, nemlig #MeToo. Anden er, som vi kender ham, ikke bange for at lave sjov med nogle emner, og hvis man er til den humor lover det godt for hans kommende film.

Ternet Ninja rammer biograferne den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Oliver Andreasen

Jeg elsker bare hvordan de tager pis på #MeToo-Bevægelsen. Fordi sådan er den bare nu om dage. Det startede ud som en empatisk bevægelse for at bringe skrækslagende sandheder frem til bordet, nu er det fyldt med mennesker som KUN sigter for at få opmærksomhed, og heller ikke for nogen god grund.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.