Hvis du kan lide de her 5 film, så vil du elske Life itself

Romantik, drama og store følelser i biografen (advertorial)
Billede
(© Scanbox)

I denne uge rammer Life Itself de danske biografer, og det er mere end i en forstand. Det er nemlig en film, som rammer dig lige i solar plexus og i hjertekulen.

Vi har samlet fem film, der i deres tone, temaer og stil minder om 'Life Itself', og hvis du kunne lide dem, så vil du elske det nye romantiske drama. Se videoen øverst og bliv forelsket og rørt!

Fortælligen følger en række menneskeskæbner, der viser sig at være forbundet, som kun livets uransigelige veje kan forbinde dem. Vi møder bl.a. det stormende forelskede New York'er par Will og Abby, vi kommer forbi sydens sol med Antonio Banderas, og oplever ungdomskriser med Olivia Cooke.

Find dine billetter her:

Se vores sammenklip af de fem film og Life Itself i videoen øverst.

1. Crazy, Stupid, Love
Ryan Gosling og Emma Stones charmerende kemi ses på lige vis i ’Life Itself’s forelskede par Oscar Isaac og Olivia Wildes Will og Abby. Nå ja, og så er filmen faktisk skrevet Dan Fogelman, der også står bag 'Life Itself'.

2. P.S. I Love You
‘Life Itself’ spiller på det tårevædede følelesregister, som både får dit hjerte til at banke og din mave til at gøre ondt. Ligesom i ’P.S. I Love You’ er kleenex en nødvendighed.

3. The Notebook
Det er de store og gribende følelser, der er på spil i ’Life Itself’, hvor melodramatisk kærlighed på tværs af socialeklasser og kulturer også spiller ind.

4. Me before you / Mig før dig
’Life Itself’ kombinerer ligesom ’Mig før dig’ det romantiske med barske temaer som sygdom, depression og død, og efterlader dig alligevel opløftet.

5. Vicky Cristina Barcelona
Spansk kultur, romantiske intriger og trekantsdrama. Både ’Vicky Cristina Barcelona’ og ’Life Itself’ byder på passion, olivenolie og varme himmelstrøg.

'Life Itself' kan ses i biografen fra på torsdag.