Cookie- og Privatlivspolitik

Venom-galla: De kendtes yndlings-superskurke

kino-tv på den sorte løber

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

En ny skurk har indtaget de danske biografer: Venom.

Rumvæsnet, en såkaldt symbiot, startede sin færd som Spider-Mans modstander, men er sidenhen blevet sin egen antihelt. Det er verdensstjernen Tom Hardy, der portrættere den slimede Marvel-karakter - og det har vist sig som en stærk kombination, fimen åbnede i hvert fald med en kæmpe salgsrekord i USA! 

SE OGSÅ: 5 ting du skal vide om Venom

Vi var med til gallapremieren i CinemaxX og her stoppede vi de kendte på den røde løber, der i dagens anledning var sort. Vi spurgte dem til deres yndlings-superskurk, og vi fik rigtig mange interessante svar - bl.a. fra den danske Batman. Se alle svarene i videon øverst.

Skal Venom blive din nye yndlingsskurk? Find ud af det i biografen nu.

billetsalg

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.