Cookie- og Privatlivspolitik

Ugens premierefilm

6 film på 60 sekunder

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Denne uge byder på hele seks nye premierefilm. Vi vækker bl.a. en rock-legende til live igen, får et gensyn med Lisbeth Salander og finder ud af hvad det tager, for at stjæle et kunterrisk mesterværk. 

Vi har samlet ugens premierefilm i en video på 60 sekunder.

Klik herunder for at besøge de forskellige filmprofiler. Her kan du læse om filmene, se billeder og trailers samt stemme på, hvorvidt du skal se filmen i biografen.

Bohemian Rhapsody
Den biografiske film handler om Queen, et af de største rockbands nogensinde, og deres karismatiske forsanger Freddie Mercury. I starten af 70'erne møder den unge immigrant Freddie et lille band, der mangler en forsanger. De kalder sig Queen og sparer sammen til at indspille et album og føre deres musikalske drømme ud i livet.

The Girl in the Spider's Web - Det der ikke slår os ihjel
Thrilleren er filmatiseringen af den fjerde bog om hackeren Lisbeth Salander. Fortællingen følger Salander, som bliver hjemsøgt af fortiden, og sammen med journalisten Mikael Blomkvist bliver hun fanget ind i et netværk af spioner, cyberkriminelle og korrupte embedsmænd. Denne gang er Lisbeth Salander spillet af den britiske skuespillerinde Claire Foy.

Nøddeknækkeren og de fire kongeriger
Fantasy-filmen er en eventyrlig filmatisering af E.T.A. Hoffmanns roman 'Nøddeknækkeren og Musekongen' samt Tchaikovskys ballet ’Nøddeknækken’. Disney-filmen handler om den unge pige Clara, som på sin søgen efter nøglen til en uvurderlig gave fra hendes afdøde mor ankommer til en fortryllende verden, der er opdelt i fire riger. Sammen med soldaten Philip drager hun ud for at finde nøglen. På rollelisten er bl.a. Morgan Freeman, Keira Knightley og Helen Mirren.

Vogterne
Filmen handler om en gruppe kvinder, der arbejder på en fransk gård under Første Verdenskrig i 1915. Frankrig og Tyskland strides på slagmarken så der tømmes for unge, arbejdsdygtige mænd i byerne. Ikke alle vender hjem igen – og de, som gør, er gerne i dårlig forfatning. Dette har store konsekvenser for livet på landet. Gruppens matriark forsøger at holde styr på formerne på gården, mens de yngre kvinder, inklusive hendes egen datter, smager på den frihed og løssluppenhed, som mandefaldet også bereder vejen for.

The Man Who Stole Banksy
Dokumentarfilmen handler om hvordan et af gadekunsteren Banksys værker stjæles fra Palæstina og sælges i Vesten. Billedet er af en israelsk soldat, som tjekker et æsels ID, og males på en væg i en krigsramt by. En lokal taxichauffør river væggen ned og sælger herefter maleriet gennem det sorte marked.

Nureyev
Dokumentaren handler om balletdanseren Rudolf Nureyevs exceptionelle liv. Filmen tager os med på hans transformation fra en ung og ydmyg danser i Rusland, til han som afhopper i Vesten blev verdensstjerne. En begivenhed der betog og chokerede verden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.