Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til den amerikanske udgave af De urørlige

The Upside med Kevin Hart og Bryan Cranston

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

644.000 danskere så og elskede den franske komedie De urørlige - nu er den første trailer til den amerikanske genindspilning ankommet med titlen The Upside.

Bryan Cranston og Kevin Hart har her overtaget François Cluzet og Omar Sys hovedroller i fortællingen om det umage venskab mellem en kørestolsbunden millionær og en ung mand fra ghettoen. Nicole Kidman er også ombord.

Læs også: Viggo Mortensen springer ud som komiker i succesfilm, der minder om 'De urørlige'

Originalen blev på rekordtid den mest sete franske film på verdensplan nogensinde, så man kan ikke undre sig over Hollywoods lyst til at prøve kræfter med et remake. At traileren og castingen (især af Kidman og Cranston) giver en fornemmelse af, at det ikke er en amerikansk pumpet version, men snarere en indie-film, giver en slags ro i maven.

Genindspilningen har været længe undervejs og har ligget i dvale i et års tid, eftersom Harvey Weinstein var en af filmens bagmænd. Nu må vi vente og se, om den får en chance i de danske biografer.

The Upside afventer dansk biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Miss Hearts

not for me

jeg kan kun tilslutte mig Christians kommentar om ikke at skulle se denne film

Christian

For en gangs skyld en stinkende genial fransk film, og så skal den da lige kopieres. Eneste motivation: penge. Man forstår godt, at folk er trætte af film-industrien. Remakes og franchise-bras, det er i 90% af tilfældene, hvad de kan drive det til.
Kan slet ikke vente med IKKE at se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.