Cookie- og Privatlivspolitik

Lisbeth Salander vender tilbage i ny brutal trailer

Andet kig på The Girl in the Spider’s Web

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne for nogle måneder siden bringe den første trailer til The Girl in the Spider’s Web, der har premiere den 1. november. Nu er der landet en ny trailer til thrilleren, som er baseret på bogen med den danske titel ’Det der ikke slår os ihjel’.

Det er de to velkendte karakterer fra Stieg Larssons Millennium-univers, der vender tilbage i en ny historie. Hackeren Lisbeth Salander og journalisten Mikael Blomkvist bliver denne gang således spundet ind i et net af spioner, cyberkriminelle og korrupte embedsmænd.

Lisbeth Salander spilles af britiske Claire Foy, der er kendt for tv-serien 'The Crown', og Mikael Blomkvist portrætteres af svenske Sverrir Gudnason, som man sidste år kunne se som Bjørn Borg i Borg, mens bl.a. en blond Claes Bang også indfinder sig på rollelisten.

Bogforlægget, der er den fjerde i universet, er dog ikke skrevet af Stieg Larsson, men af David Lagercrantz, som overtog serien efter den svenske forfatters død i 2004.

Den nye film er instrueret af Fede Alvarez, manden bag gyser-remaket Evil Dead og den brutale thriller Don't Breathe.

The Girl in the Spider's Web har dansk biografpremiere den 1. november 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.