Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til X-Men: Dark Phoenix giver kuldegysninger

Mutanternes mægtigste fjende

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Godt nyt for superheltefans. Den første trailer til X-Men: Dark Phoenix er ude, og den ser ganske enkelt forrygende ud. 

Superheltefilmen, der kommer til at fokusere på en af de mest kendte og elskede historieforløb i tegneseriens levetid, bliver med al sandsynlighed det afsluttende kapitel i den filmserie, der startede med First Class i 2014.

Herefter vil rettighederne til mutanterne overgå til Disney, som står foran at købe 20th Century Fox, der lige nu er ejere af X-Men på film. Det betyder bl.a., at Wolverine, Cyclops og Co. kan indgå i fremtidige film med Avengers, Spider-Man og de andre store Marvel-helte.

Plottet kommer til at centrere sig om Jean Greys forvandling til det mægtige væsen, Phoenix, der ikke bare gør hende stærkere end godt og vel alle de andre mutanter, men også langsomt driver hende hen mod mørket.

Dele af den handling lå også til grund for X-Men: The Last Stand, men dengang forspildte man chancen for en vellykket filmatisering. Den nye trailer signalerer heldigvis, at 'Dark Phoenix' kommer til at fokusere mere på splittelse og følelser end Brett Ratners forsøg. Og som fan af X-Men-universet giver forfilmen undertegnede kuldegysninger med sin dommedagsagtige stemning og modificerede version af The Doors-klassikeren 'The End'.

Sophie Turner gentager rollen som Grey fra X-Men: Apocalypse, mens seriens stjernetrio Jennifer Lawrence, Michael Fassbender og James McAvoy vender tilbage som hhv. Mystique, Magneto og Professor X.

X-Men: Dark Phoenix får premiere den 7. februar 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

....Hvad i hele hule helvede og alle Hellerups ulykker laver Storm med en paraply???

...Sig mig har dem der laver de her film, overhovedet nogensinde læst en freakin X-Men tegneserie!?!

.....Kvalmefremkaldende!!!

Lasseuser/249033

Fox har annonceret at filmen nu er skubbet til juni 2019. Under 48 timer efter de lige har frigivet en trailer, hvor de skriver at den udkommer i februar. Det virker ikke til at den højre hånd i Fox ved hvad den venstre hånd laver.

Mickey

Havde alligevel håbet at Disney ville skrotte de kommende X-men film. Jeg ELSKER X-Men universet, men Apocalypse var klart den dårligste film i franchisen, og der så man hvor meget de savner en ordentlig lead character efter Wolverine sagde farvel. Days of Future Past var et mesterværk, men i Apocalypse begik man simpelthen for mange fejl -Specielt med det unge cast, der bare var helt forkert. Mystique har aldrig været en ledende karakter, og hende har Jennifer Lawrence også lige fået ødelagt på halvvejen. Derudover, så har de totalt fejlcastet Sophie Turner som unge Jean Grey. Hun har aldrig været en dygtig skuespillerinde -heller ikke i Game of Thrones- og når hun så heller ikke kan tale i Amerikansk accent, så bliver det bare for meget cringe. Derfor er det bare en kæmpe fejl at lave Dark Phoenix nu, hvor man så er tvunget til at se hende i en hovedrolle?! Disney burde skrotte det hele, tage en tænkepause, og så lave en Deadpool/Wolverine film. Derefter skulle de tage at få fat i det originale cast fra den første trilogi, og lave historier fra nutiden istedet for...

Jacob

Ligesom ‘New Mutants’ har ‘X-Men: Dark Phoenix’ været igennem et hav af problemer, og de mange udsættelser satte gang i spekulationerne om, at Disney vil overtage inden filmene kunne være klar, og simpelthen aflyse begge. At traileren er ude nu betyder forhåbentlig det modsatte, men det er nok begyndelsen på enden for det etablerede X-Men univers.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter