Endelig! Marvels stærkeste heltinde er ankommet!

Første trailer til Captain Marvel
Billede
(© Marvel Studios)

Der har været enormt meget spekulation omkring, hvornår Disney ville offentliggøre en trailer til den meget ventede superheltefilm Captain Marvel. Og nu skete det!

Endelig kom de første levende billeder af Brie Larson som superheltinden Carol Danvers, og forsmagen tyder på, at filmen vil få episke proportioner.

Samuel L. Jackson vender tilbage som Nick Fury og Jude Law ankommer til Marvel-universet i skikkelse af den mystiske karakter Mar-Vell. Vi får også et kærligt gensyn med Agent Phil Coulson, spillet af Clark Gregg, og et enkelt hurtigt klip viser og Lee Paces Ronan the Accuser frem.

LÆS OGSÅ: 7 ting du skal vide om Captain Marvel

Filmen kommer til at udspille sig 1990'erne og vil derfor fungere som forhistorien til Marvel-universet stærkeste heltinde - og formentlig trække tråde til alle de forrige film. Heltinden er således udset til at have en afgørende rolle i den kommende Avengers 4

'Captain Marvel' er den 21. film i det store superhelte-univers, men den første Marvel-film med en kvindelige hovedrolle - og vi glæder os til at se, hvordan hun klarer opgaven. Dog er vi sikre på, at hun vil klare sig eminent. 

Marvel Studios har i samme anledning også udgivet første plakat til filmen.

Plakat til Captain Marvel

Captain Marvel får dansk biografpremiere den 7. marts 2019