Cookie- og Privatlivspolitik

Endelig! Marvels stærkeste heltinde er ankommet!

Første trailer til Captain Marvel

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Der har været enormt meget spekulation omkring, hvornår Disney ville offentliggøre en trailer til den meget ventede superheltefilm Captain Marvel. Og nu skete det!

Endelig kom de første levende billeder af Brie Larson som superheltinden Carol Danvers, og forsmagen tyder på, at filmen vil få episke proportioner.

Samuel L. Jackson vender tilbage som Nick Fury og Jude Law ankommer til Marvel-universet i skikkelse af den mystiske karakter Mar-Vell. Vi får også et kærligt gensyn med Agent Phil Coulson, spillet af Clark Gregg, og et enkelt hurtigt klip viser og Lee Paces Ronan the Accuser frem.

LÆS OGSÅ: 7 ting du skal vide om Captain Marvel

Filmen kommer til at udspille sig 1990'erne og vil derfor fungere som forhistorien til Marvel-universet stærkeste heltinde - og formentlig trække tråde til alle de forrige film. Heltinden er således udset til at have en afgørende rolle i den kommende Avengers 4

'Captain Marvel' er den 21. film i det store superhelte-univers, men den første Marvel-film med en kvindelige hovedrolle - og vi glæder os til at se, hvordan hun klarer opgaven. Dog er vi sikre på, at hun vil klare sig eminent. 

Marvel Studios har i samme anledning også udgivet første plakat til filmen.

Plakat til Captain Marvel

Captain Marvel får dansk biografpremiere den 7. marts 2019

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det ser stærkt ud og hun skal nok blive et godt aktiv for Avengers

Mickey

Captain Marvel er altså IKKE den stærkeste helt i Marvel-universet. Dén ære tilfalder Thor, Odin, Hulk, Magus, Skaar, Vulcan og flere andre. Nu kan det godt være at Captain Marvel bliver talt utrolig meget op, men så er hun heller ikke stærkere ;)

Christine Dyrskjøt Elmstrøm

Hej Mickey!

Tak for opklarelsen, som jeg sagtens kan følge dig i - og er enig i.
Det var også derfor at vi kaldte artiklen for "stærkeste heltinde" og ikke "stærkeste helt" ;)

Vi glæder os til at se hvor stærk hun er, og om Carol kan forsvare sig mig mod de store trusler der kommer i de kommende film.

Mvh Christine :)

Antaeus

Men i artiklen står der står nu stadig:

"Filmen kommer til at udspille sig 1990'erne og vil derfor fungere som forhistorien til Marvel-universet stærkeste helt"

Christine Dyrskjøt Elmstrøm

Det har du helt ret i!
Det retter jeg, så kan vi kun se i filmene om det er Thor eller Carol der har de fleste kræfter at bryde med :)

Jacob

Alt ser ud til at gå op i en højere enhed, og det var fedt at se Nick Fury komme i besiddelse af den anordning, som han tilkalder Captain Marvel med i ‘Avengers: Infinity War’. Jeg er sikker på at hun vil gøre det strålende, og høste ligeså meget ros som Wonder Women gjorde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter