Cookie- og Privatlivspolitik

Betyder syret surferrolle en ny Oscar til McConaughey?

Første trailer til The Beach Bum

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Matthew McConaughey har bygget store dele af sin karriere op omkring et image som veltrænet surfer-dude, men i en ny film vender han sin filmpersona på hovedet. Traileren foroven viser hvorfor.

The Beach Bum er instrueret af Harmony Korine, der senest stod bag Spring Breakers, og med den film i baghovedet er én ting sikkert: Det er helt umuligt at gætte, hvad den nye film er for en størrelse.

Spring Breakers lignede nemlig én type film ud fra traileren, men viste sig at være noget andet og mere end bare en fest-komedie med tidligere Disney Channel-skuespillere i bikini.

På samme måde ligner 'The Beach Bum' en syret stenerkomedie i stil med Fear and Loathing in Las Vegas, men hvis man kender Korine ret, så er der mere i vente end en klon af Terry Gilliam-filmen.

Rygterne om en ny Oscar-nominering til Matthew McConaughey svirrer på den anden side af Atlanten, og ud fra traileren at dømme er der da også potentielt set en masse kød på hans rolle som stenet og afdanket surfer.

Udover den 48-årige hovedrolleindehaver er også Isla Fisher, Snoop Dogg, Zac Efron, Jonah Hill og Martin Lawrence at finde på rollelisten.

The Beach Bum får biografpremiere den 21. marts 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.