Cookie- og Privatlivspolitik

Sex-skandalen der kan give Hugh Jackman en Oscar

Første trailer til The Front Runner

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Hugh Jackman kan være på vej mod karrierens anden Oscar-nominering for sin kommende rolle i det politiske drama The Front Runner. Den første trailer har ramt nettet, og det ser lovende ud.

I filmen følges den amerikanske senator Gary Hart, der i 1988 vil stille op som præsident i Guds eget land. Men hans kampagne løber løbsk, da tabloid pressen får nys om en mulig affære og en sex-skandale lurer i kulissen.

Bag dramaet står Jason Reitman, der flere gange har fået sine hovedroller Oscar-nomineret, bl.a. George Clooney i Up in the Air og Ellen Page for Juno. Filmen ser ligeledes ud til at dykke ned i aktuelle teamer som pressefrihed og politiske idealer, der formentlig kan associeres til det politiske landskab i USA i dag.

'The Front Runner' er skrevet af den politiske journalist Matt Bai og tidligere pressesekretær for Hillary Clinton, Jay Carson, og er baseret på en virkelig historie, først skildret i Bais egen bog 'All the Truth Is Out' fra 2014.

Filmen er udtaget til filmfestivalen i Toronto, og udover Jackman består rollelisten også af bl.a. Vera Farmiga og J.K. Simmons.

The Front Runner får premiere 14. februar 2019.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter