Cookie- og Privatlivspolitik

Ny vanvittig Venom-trailer

Fuld skrald på symboise-actionen med Tom Hardy

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Hvis du efter de to første smagsprøver på filmen om Spider-Man-skurken, Venom, havde savnet mere med den sorte symbiose - så er den sidste og nye trailer lige noget for dig!

Her får vi nemlig masser af Venom - både i form af Eddie Brocks indre kamp med parasitten, men også masser af vild action - og som den sidste scene i trailer afslører, så har superskurke-filmen ligeledes have humoren i behold.

Filmen følger rapporten Eddie spillet af Tom Hardy, der bliver udsat for en mystisk udenjordiske symbiot, da han undersøger en sag hos Dr. Carlton Drake (Riz Ahmed) - og herefter ser tingene ud til at tage fart, da den først den blodtørstige og sultne Venom har sat sig fast.

Bag filmen står Ruben Fleischer, der tidligere har instrueret Zombieland, og på rollelisten finder man også Michelle Williams, ligesom at Woody Harrelson forventes at dukke op som den grusomme Carnage.

Venom får premiere den 18. oktober.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Jeg synes rent grafisk at Venom mere ligner noget som kunne være kommet ud af den gamle Todd McFarlane-film "Spawn", ikke at det er en skidt ting, men det virker lidt for "skinnende"

Jeg glæder mig meget til filmen og håber at Venom endelig kommer til sin ret og ikke ender som den patetiske figur vi så i Spiderman 3 fra 2007.

Eneste jeg finder underligt er at Venom åbenbart har fået mere eller mindre samme evner som Mr. Fantastic fra de Fantastiske Fire, hvilket jeg ikke helt erindrer fra tegneserien men det er nu en detalje jeg godt kan leve med, hvis bare historien holder.

Claus Bülowuser/163559

Der er altså mange fejl i denne omtale af Venom, hvor man som læser kløjs over dobbeltord og forvirrende ordstillinger. Læs dog korrektur før I offentliggør!

Eks.:
“da den først den blodtørstige og sultne Venom har sat sig fast.”

Henrikuser/301000

Min kommentar er til Jacob. Tak jacob det er så dejligt at høre der er flere ind mig der fatter noget, er ved at blive sindsyg af at skulle forklare hvad der er mcu og hvad der ikke er, det burde ikke være så svært! Du har fuldstændig ret i alt hvad du skriver :)

Jacob

Jeg kan ikke helt beslutte mig for om Venom er gennemført, eller han er for meget et produkt af CGI-effekter. Det bliver spændende at se hvordan den vil klare det, og hvilken start det nye Spider-Verse vil få. Og lad nu være med at spørge om Tom Holland er med i det, og hvordan historien hænger sammen med MCU. Kommer Spider-Man med i det, og hvem siger at det bliver i form af Peter Parker, så bliver det en ny skuespiller. Lidt i stil med at Jared Leto og Joaquin Phoenix skal være to uafhængige Jokere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter