Cookie- og Privatlivspolitik

Narnia og Alice i eventyrland mødes i Ny magisk Disney-trailer

Nøddeknækkeren og de fire kongeriger

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Den endelige trailer til Disneys Nøddeknækkeren og de fire kongeriger er ankommet med masser af genkendelige eventyr-stemning fra Alice i Eventyrland og Narnia-sagaen.

Filmversion af Tarkovskijs ballet og E.T.A. Hoffmanns roman 'Nøddeknækkeren og Musekongen' handler om pigen Clara, der opdager en hememlig, magisk verden bestående af fire riger og opfundet af hendes egen afdøde mor.

I selskab med en soldatp, nogle talende mus og en sød sukkerfe, skal Clara nu rejse ind i det fjerde rige for at skaffe en nøgle. Men det er slet ikke så nemt, som det lyder.

Traileren er langt mere handlingsmættet end den første fra sidste år. De ekstravagante kostumer og imponerende settings er dog de samme - og så byder forfilmen selvfølgelig på masser af julestemning, hvilket hænger uløseligt sammen med historien om Nøddeknækkeren.   

Familiefilmen er instrueret af Lasse Hallström (What's Eating Gilbert Grape), men da den skulle igennem flere nye optagelser, måtte Joe Johnston (Captain America) træde til pga. en kalenderkonflikt. Resultatet blev, at 'Nøddeknækkeren' er den første film, hvor to filmskabere deler titlen som instruktører i forbindelse med tilføjede scener.

Rollelisten byder på Mackenzie Foy i hovedrollen, mens stjernerne Keira Knightley, Morgan Freeman og Helen Mirren supplerer.

Nøddeknækkeren og de fire kongeriger får premiere den 25. oktober 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter