Cookie- og Privatlivspolitik

Første, intense trailer til Moonlight-instruktørs opfølger

Er If Beale Street Could Talk en ny Oscar-kandidat?

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Barry Jenkins' Moonlight tog Oscar-statuetten for årets bedste film foran La La Land til en af showets største skandaler nogensinde, men det ændrer ikke ved, at det stærke drama i den grad fortjener hæder. Nu er Jenkins så klar med sin opfølger, If Beale Street Could Talk.

Vi har fået den første forsmag på filmatiseringen af James Baldwins roman, der følger en nyforlovet, gravid kvinde fra Harlem og hendes kamp mod tiden for at befri sin falske anklagede mand fra en fængselsstraf, inden hun skal føde.

LÆS OGSÅ: 5 (potentielle) mesterværker på vej

Filmen ligner endnu et intenst drama med tunge følelser og en blændende visuel side, især det vilde og voldsomme lydspor stikker ud fra den smukke trailer.

Jenkins har både instrueret og skrevet manuskriptet, som det også var tilfældet med 'Moonlight', ligesom at Brad Pitt også igen fungerer som executive producer.

I de bærende roller ses det unge talent KiKi Layne og Stephan James fra bl.a. Race samt Teyonah Parris fra tv-serien 'Dear White People', mens rollelisten også gemmer på navne som Diego Luna, Dave Franco og Ed Skrein.

If Beale Street Could Talk afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter