Cookie- og Privatlivspolitik

Ny action-trailer til James Camerons robot-film

Smugkig på Alita: Battle Angel

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Mens vi venter på Avatar 2, så er James Cameron klar med et nyt fremtidseventyr. Filmskaberen har allerede stået bag en ikonisk robot, men Terminators arvtager kan meget vel blive Alita: Battle Angel.

Vi har nu fået en ny både actionfyldt og bevægende trailer til science fiction-filmen, der instrueres af Robert Rodriguez og produceret af Cameron. De har også skrevet historien sammen om cyborgen Alita, baseret på Yukito Kishiros manga-serie. 

I det 26. århundrede bliver hun fundet og reddet fra en skrotplads, men hun kan intet huske om sin fortid. Alita viser sig dog at kunne dødelig kampsport, og i hendes søgen på sin identitet bliver den egenskab yderst nødvendig, da hun blive jaget af fjender.

I titelrollen ses Rosa Salazar kendt fra Maze Runner-filmene, og med sig har hun store navne som Christoph WaltzMahershala AliEd Skrein og Jennifer Connelly

Alita: Battle Angel får premiere den 20. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sysli

Det er faktisk meget handy at mangaserien hedder Battle Angel Alita og filmen Alita: Battle Angel, så kan man holde styr på hvilken udgave der bliver talt om.

Lasseuser/249033

Jeg ved, at konceptet og hovedrollens design med meget store øjne altsammen kan virke lidt fjollet, men jeg tror, at jeg har tænkt mig at se den i biografen. Den skulle efter sigende være en af de få film, som det giver mening at se i 3D.

Som en lille ekstrainformation kan jeg tilføje, at dette er et projekt som ligger James Cameron meget nær, og at han faktisk har udviklet på den her film i flere årtier. Eftersigende var den første Avatar faktisk en film som Cameron sagde ja til at lave, fordi det gav ham mulighed for at udvikle den teknologi, som var nødvendig for at lave Alita på den måde han ville. Det sjove ved den historie er, at han nu har fået for travlt med at filme efterfølgerne til netop Avatar til selv at lave Alita. Han har derfor måttet lade Robert Rodriguez om den opgave (:

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter