Cookie- og Privatlivspolitik

"Det sjoveste var da Dracula pruttede"

Når børn anmelder Hotel Transylvania 3 (advertorial)

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Dracula og Co. er tilbage, og denne gang skal monstrene på tiltrængt ferie. Otte børn i alderen 6-11 år har set filmen før andre.

Hør, hvad Emil på 7 år, Atle på 6 år, Estel på 8 år, Laura på 11 år, Julius på 11 år, Sophia på 10 år, Daniel på 10 år og Arthur på 7 år har at sige om den animerede efterfølger, hvad der var det sjoveste, og hvilket monster de bedst kan lide.

I filmen overrasker Mavis sin far Dracula og resten af monster-familien med en krydstogtferie. Drac har ikke datet i mange år, men mødet med den menneskelige kaptajn, Eunice, tænder en ny glød i vampyren. Den stormende forelskelse viser sig dog ikke at være helt ufarlig.

'Hotel Transylvania 3: Monsterferie' får biografpremiere den 12. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.