Cookie- og Privatlivspolitik

Børn anmelder: Landet af glas

Ny dansk eventyrfilm bliver kaldt spændende, sjov og uhyggelig (advertorial)

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

kino.dk har været med til forpremiere på den danske eventyrfilm Landet af glas – og vi bad publikum om at anmelde filmen bagefter. Du kan høre deres reaktioner i videoen øverst.

Vi mødte også filmens instruktørpar, Jeppe Vig Find  og Marie Rønn, der sammen med skuespiller-trioen Flora Ofelia, Albert Rudbeck Lindhardt og Arien Takiar yderligere fortæller, hvad du kan se frem til i ’Landet af Glas’. Se også det i videoen.

I ’Landet af glas’ får drengen Jas sig noget af en overraskelse, da han finder to elevere i sin stald. Det bliver starten på et tæt-venskab mellem Jas og den unge elever-pige, Neia – men det er ikke uden fare. Eleverne bliver nemlig jagtet af nogle, som vil have fat i deres perler, som har en hel særlig magisk effekt.

Instruktørparret er kendt fra deres tid på børne-tv, hvor de bl.a. har lavet ’Lille Nørd’, mens de tre hovedroller som skrevet består af Flora Ofelia, som nogle vil kende fra MGP, mens Albert har medvirket i Der kommer en dag og Arien er en fast del af Iqbal-filmene.

Landet af glas kan ses i biografen fra 19. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emilie

Jeg synes filmen var god. Jeg kunne godt lide blandingen af virkelighed og eventyr. Jeg blev grebet af spændingen, da de onde mennesker var tæt på at fange elverne. Jeg synes Flora Ofelia spillede ret godt. Det gjorde Jas også. Jeg kan varmt anbefale filmen til børn i alderen 9-11 år.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.