Børn anmelder: Landet af glas

Ny dansk eventyrfilm bliver kaldt spændende, sjov og uhyggelig (advertorial)
Billede
(© kino.dk)

kino.dk har været med til forpremiere på den danske eventyrfilm Landet af glas – og vi bad publikum om at anmelde filmen bagefter. Du kan høre deres reaktioner i videoen øverst.

Vi mødte også filmens instruktørpar, Jeppe Vig Find  og Marie Rønn, der sammen med skuespiller-trioen Flora Ofelia, Albert Rudbeck Lindhardt og Arien Takiar yderligere fortæller, hvad du kan se frem til i ’Landet af Glas’. Se også det i videoen.

I ’Landet af glas’ får drengen Jas sig noget af en overraskelse, da han finder to elevere i sin stald. Det bliver starten på et tæt-venskab mellem Jas og den unge elever-pige, Neia – men det er ikke uden fare. Eleverne bliver nemlig jagtet af nogle, som vil have fat i deres perler, som har en hel særlig magisk effekt.

Instruktørparret er kendt fra deres tid på børne-tv, hvor de bl.a. har lavet ’Lille Nørd’, mens de tre hovedroller som skrevet består af Flora Ofelia, som nogle vil kende fra MGP, mens Albert har medvirket i Der kommer en dag og Arien er en fast del af Iqbal-filmene.

Landet af glas kan ses i biografen fra 19. juli.