Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Transformers-trailer er både sød og actionfyldt

Første trailer til Bumblebee

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Transformers-filmserien forbindes med storslåede actionbrag, men med den kommende spinoff, Bumblebee, ser det ud til, at vi faktisk får en sød og mere nede-på-jorden fortælling om et særpræget venskab mellem menneske og maskine. Selvfølgelig tilføjet noget af franchisens karakteristiske tjubang.

Den nye trailer byder i hvert fald på flere øjeblikke, hvor den gule robot fremstå helt nuttet. Historien udspiller sig i 1987, og skildrer det første møde mellem pigen Charlie Watson og Bumblebee, der i første omgang er en Volkswagen Beetle, som hun tager med hjem fra skrotpladsen.

Charlie spilles af det unge talent Hailee Steinfeld, der fik sit gennembrud i Coen-brødrenes True Grit, og rollelisten gemmer på andre interessante navne som eks-wrestleren John Cena og komikeren Pamela Adlon. Mens den instrueres af manden bag den roste animationsfilm Kubo - den modige samurai.

'Bumblebee' bliver den sjette film i franchisen, der er baseret på det populære 80'er-legetøj fra Hasbro, og som er blevet vakt til live på det store lærred af producer Michael Bay sammen med bl.a. Steven Spielberg som executive producer. 

Bumblee får dansk premiere den 3. januar 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den eneste gode film i Transformers franchisen er den første, og derfra er tingene blevet så absurde og indviklet, at det får X-Men til at virke enkelt og logisk. Meget peger i retning af at ‘Bumblebee’ bliver den sidste i den oprindelige serie, for noget tyder på at Hasbro planlægger 7’eren som et reboot.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter