Ny Transformers-trailer er både sød og actionfyldt

Første trailer til Bumblebee
Billede
(© UIP)

Transformers-filmserien forbindes med storslåede actionbrag, men med den kommende spinoff, Bumblebee, ser det ud til, at vi faktisk får en sød og mere nede-på-jorden fortælling om et særpræget venskab mellem menneske og maskine. Selvfølgelig tilføjet noget af franchisens karakteristiske tjubang.

Den nye trailer byder i hvert fald på flere øjeblikke, hvor den gule robot fremstå helt nuttet. Historien udspiller sig i 1987, og skildrer det første møde mellem pigen Charlie Watson og Bumblebee, der i første omgang er en Volkswagen Beetle, som hun tager med hjem fra skrotpladsen.

Charlie spilles af det unge talent Hailee Steinfeld, der fik sit gennembrud i Coen-brødrenes True Grit, og rollelisten gemmer på andre interessante navne som eks-wrestleren John Cena og komikeren Pamela Adlon. Mens den instrueres af manden bag den roste animationsfilm Kubo - den modige samurai.

'Bumblebee' bliver den sjette film i franchisen, der er baseret på det populære 80'er-legetøj fra Hasbro, og som er blevet vakt til live på det store lærred af producer Michael Bay sammen med bl.a. Steven Spielberg som executive producer. 

Bumblee får dansk premiere den 3. januar 2019.