Cookie- og Privatlivspolitik

Michael Myers er tilbage i den første Halloween-trailer

Det bliver blodigt og skræmmende!

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Det hele startede i 1978 med John Carpenters skelsættende slasherfilm Halloween. Den har fået en lang række efterfølgere samt en genindspilning, der affødte en to’er.

Nu vender seriemorderen Michael Myers tilbage i Halloween, som får dansk premiere til ... Halloween i år. Gyseren har nu fået sin første trailer, hvor fortælling fortsætter 40 år efter den originale film, og altså ser bort fra de andre efterfølgere. 

The scream-queen Jamie Lee Curtis  vender ligeledes tilbage til sin legendariske rolle som Laurie Strode, hvilket man også så hende indtage i den første film fra 1978. Endvidere agerer skaber John Carpenter komponist, hvilket han også gjorde på sin egen og seriens første film.

Bag den nye ’Halloween’ står komedie-duoen David Gordon Green, der også instruerer, og Danny McBride, der begge har lovet, at gyseren bliver alt andet end sjov - og vurderet ud fra den første trailer venter der et frisk take på historien om Michael Myers med masser af uhygge!

Halloween får dansk biografpremiere den 18. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Glæder mig altid til at se en god klassisk gyser med et nyt take på serien. Fedt at de gamle skuespillere er tilbage og klar igen og traileren ser da også super interessant ud. Har altid nydt og holdt af Halloween filmene, så dette nyeste skud på stammen bliver et længe ventet gensyn med Halloween serien og den klassiske Halloween lyd.

Dog vil jeg sige, at det virker lidt underligt at man skal se bort fra de andre efterfølgere der har været, for det gør blot at man kan tillade sig at slippe afsted med mange ting, specielt nu hvor Jamie Lee Curtis jo også har været med i efterfølgere. Så at denne skulle forestille at finde sted lige efter den første film - med en del års mellemrum selvfølgelig - virker blot lidt mærkeligt.

Men ses, det skal den.

Joe

Ser jeg frem til! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter