Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til LEGO Filmen 2

Pas på! DUPLO-klodserne kommer!

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

LEGO Filmen – Et klodset eventyr får en efterfølger i 2019, og den første trailer er udkommet i dag.

Lucy, Emmet og Batman (!) er tilbage, og det samme er deres kære hjemby, der dog har lidt en krank skæbne efter begivenhederne i den første film. Pludselig dukker et rumskib op og bortfører en række af LEGO-folkene, så Emmet må tage sagen i egen hånd og hjælpe sine venner.

Traileren lægger op til gakket humor for børn og barnlige sjæle i stil med etteren, ligesom der vil være filmiske referencer til bl.a. Blade Runner 2049, Mad Max: Fury Road og en række andre science fiction-film for det voksne publikum.

Derudover byder forfilmen på introduktionen af en ny hovedkarakter i form af Dronning Watevra Wa-Nabi, og for første gang i det filmiske univers stifter vi bekendtskab med de (i den virkelige verden) mere småbørnsvenlige DUPLO-klodser.

LEGO Filmen 2 får premiere den 7. februar 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg elsker idéen om at DUPLO har smadret LEGO, og ser virkelig frem til fortsættelsen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter