Cookie- og Privatlivspolitik

Denne smukke dreng vil få dig til at hulke

Trailer til Beautiful Boy med Timothée Chalamet

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Sommeren 1980 skrev John Lennon et sang til sin lille søn Sean. Nummeret deler titel med en kommende film om netop forholdet mellem en far og en søn - og i dag er den første rørende trailer ankommet.

Beautiful Boy har Steve Carell og Call Me by Your Name-stjernefrøet Timothée Chalamet i de bærende roller som en mand og hans store dreng, der kæmper en lang og barsk kamp imod et omfattende stofmisbrug.

Handlingen bygger på virkelighedens far og søn David og Nic Sheffs biografiske roman, og der er ingen tvivl om, at dramaet har et kæmpe Oscar-potentiale - både til Carell og til Chalamet, hvoraf sidstnævnte for blot få måneder siden var den yngste siden 1944 til at være nomineret i kategorien Bedste mandlige hovedrolle. 

Læs også: 20 film du (måske) ikke vidste kom i 2018

Instruktøren bag den hjerteknusende The Broken Circle Breakdown, Felix Van Groeningen, har stået bag realiseringen, og udover de to mænd er Amy Ryan og Maura Tierney også på rollelisten.

Beautiful Boy får dansk biografpremiere den 20. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Timothée Chalamet er helt sikkert en dygtig skuespiller. Men jeg vil vove pelsen og postulere, at han primært henvender sig til det kvindelige publikum. Jeg har læst og lyttet til rigtig mange anmeldelser af Call Me By Your Name. Og det var bemærkelsesværdigt, at samtlige kvindelige anmeldere gav filmen 5-6 stjerner og bare elskede denne film, mens de mandlige anmeldere var lidt mindre begejstrede.

Er det fordi han bare er SÅ lækker, eller er det måske fordi heteroseksuelle mænd har det lidt svært med at leve sig ind i en romance mellem to mænd...?

Segoyuser/116755

Jeg mener gav den 4 , men uanset hvad når jeg ser film bedømmer ik ud fra hvor "lækker" skuespillere er men hvilken oplevelse det er at se en film.

Dit spørgsmål om mænd og romance kan , give mit besyv med som er denne: Høre ofte mænd udtale det er klamt, ulækkert, men var det imellem 2 kvinder var det noget helt andet!

Et interessant ? Går den begge veje, siger homosekuelle at heterosekulle er klamt, ulækkert.......

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.