Cookie- og Privatlivspolitik

Ny actionfyldt trailer til Ant-Man and the Wasp

Hvor var Ant-Man henne i Infinity War?

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Kollegaerne er lige nu aktuel i Avengers: Infinity War, der har haft den bedst åbningsweekend nogensinde - men det afholder ikke Marvels mindste superhelt fra at vende tilbage til det store lærred når Ant-Man and the Wasp har premiere til sommer.

Hvor var Ant-Man og the Wasp egentlig henne i 'Infinity War'? Det spørgsmål stiller flere af skuespillerne fra filmen i en lille teaser (se nederst) til den nye trailer, som nu har ramt nettet (se øverst). Det får vi svaret på i 'Ant-Man and the Wasp'.

De har nemlig været ude og fange skurke i, hvad der ligner en actionfyldt begivenhed. Man møder igen trekløveret fra den første Ant-Man-film. Naturligvis Scott Lang aka Ant-Man samt Hank Pym og Hope van Dyne, som i denne efterfølger også iklæder sig en skrumpedragt, der gør hende til heltinden The Wasp.

Det er hændelserne i Captain America: Civil War, der ligger til grund for filmens handling, hvor Scott Lang skal balancere livet som superhelt og far. Samtidig står trioen over for en ny og farlig mission.

Insekt-duoen udgøres af Paul Rudd og Evangeline Lilly, mens bl.a. Michael Douglas og Michelle Pfeiffer også er på rollelisten som henholdsvis Hank Pym og Janet van Dyne. Peyton Reed, der instruerede Ant-Man, har også her indtaget instruktørstolen denne gang.

Ant-Man and the Wasp får premiere den 5. juli.

Holdet fra 'Infinity War' lavede denne sjove opvarming til den nu udsendte trailer:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

-Har aldrig været den store Ant-Man fan, da jeg synes det var lidt plat at en fyr der bare kunne gøre sig større eller mindre skulle være en superhelt.
Så læste jeg lidt om fyren, og lærte at det kun er når han skifter størrelse hans superkræfter træder i kraft, så vidt jeg forstod. & efter jeg så ham gøre sig stor i Civil War, blev jeg sQ ret imponeret, det var fandme godt lavet.
Som han selv udtrykker "WoOHOoHoOW!" - gjorde jeg også.
-Og Spiderman ~Holy sHiT :P
-Var nu ik' så vild med den første Ant-Man, men det har nok også noget at gøre med skuespillerne (bortset fra Michael Douglas!!!).
Har virkelig været irriteret på Evangeline Lilly/The Wasp, siden jeg så "The Hobbit". En dværg og en elver skal bare ikke forelske sig i hinanden (Kili & Tauriel), hvad **** tænkte du på Peter Jackson!?!
Så er der Michael Peña, som kun kan fungere som en "nej-tak" sidekick, mandens humor har sQ aldrig fået mig til at grine.
& Corey Stoll & Paul Rudd kan jeg generelt bare ikke fordrage, tror godt vi alle kender det med at der bare er nogle skuespillere der simpelthen er kvalmefremkaldende. Det er nok lidt ufortjent, for de har jo intet gjort mig, synes bare begge deres fjæs virker lidt klamt & irriterende og deres personlighed er definitionen på kedelig og selvglad!
-MEN så er det jo godt Rudd har dragt på, forhåbentlig det meste af filmen, & Stoll's ikke er med i denne her, for DAMN! -En interessant trailer!
-Tror lige jeg vil få set Ant-Man igen, måske kan nogle af mine heftige fordomme formidles lidt, for håber selvfølgelig på en fed film, hvilket traileren lader til at love!

Maria

Jeg synes helt klart at denne trailer sælger filmen markant bedre end teaseren formåede. Jeg er spændt på hvor vi rent tidsmæssigt befinder os i Ant-Man 2, i forhold til den nye Avengers. Jeg er sikker på det sker mellem Civil War og Infinity War, men så er det bare at finde ud af hvor imellem de to vi er. ;)

Jeg er ikke stor fan af Ant-Man generelt, men Paul Rudd er sjov og jeg glæder mig til at se om de kan holde niveauet i forhold til den første, som overraskede positivt.

Jacob

Den første fandt en god balance imellem det fjollede navn, og det sjove med at skrumpe. Paul Rudd og Evangeline Lilly er tilbage i titelrollerne, og det bliver sikkert endnu en hit fra Marvel Studios. Især glæder jeg mig til, at se Laurence Fishburne som Goliath.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter