Ny actionfyldt trailer til Ant-Man and the Wasp

Hvor var Ant-Man henne i Infinity War?
Billede
(© Marvel Studios )

Kollegaerne er lige nu aktuel i Avengers: Infinity War, der har haft den bedst åbningsweekend nogensinde - men det afholder ikke Marvels mindste superhelt fra at vende tilbage til det store lærred når Ant-Man and the Wasp har premiere til sommer.

Hvor var Ant-Man og the Wasp egentlig henne i 'Infinity War'? Det spørgsmål stiller flere af skuespillerne fra filmen i en lille teaser (se nederst) til den nye trailer, som nu har ramt nettet (se øverst). Det får vi svaret på i 'Ant-Man and the Wasp'.

De har nemlig været ude og fange skurke i, hvad der ligner en actionfyldt begivenhed. Man møder igen trekløveret fra den første Ant-Man-film. Naturligvis Scott Lang aka Ant-Man samt Hank Pym og Hope van Dyne, som i denne efterfølger også iklæder sig en skrumpedragt, der gør hende til heltinden The Wasp.

Det er hændelserne i Captain America: Civil War, der ligger til grund for filmens handling, hvor Scott Lang skal balancere livet som superhelt og far. Samtidig står trioen over for en ny og farlig mission.

Insekt-duoen udgøres af Paul Rudd og Evangeline Lilly, mens bl.a. Michael Douglas og Michelle Pfeiffer også er på rollelisten som henholdsvis Hank Pym og Janet van Dyne. Peyton Reed, der instruerede Ant-Man, har også her indtaget instruktørstolen denne gang.

Ant-Man and the Wasp får premiere den 5. juli.

Holdet fra 'Infinity War' lavede denne sjove opvarming til den nu udsendte trailer: