Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til ny Robin Hood

Taron Egerton viser sine færdigheder med bue og pil

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til actionfilmen Robin Hood er landet - og her får vi for første gang en forsmag på den nye mand i hovedrollen, nemlig Taron Egerton fra Kingsman-filmene, der viser sine færdigheder med bue og pil frem.

Med sig har han en perlerække af skuespillere bl.a. Jamie Foxx i rollen som hans tro væbner Lille John, og Ben Mendelsohn er den snu Sherif af Nottingham. Lady Marian spilles af det mere ubeskrevede blad Eve Hewson, mens Mr. Grey alias Jamie Dornan dukker op som et medlem af Robin Hoods Merry Men.

Filmen fortæller på ny historien om den ikoniske, fredløse tyv, der tager fra de rige og giver til de fattige, og som er med til at starte en folke-opstand mod overmagten. Denne gang ser der især ud til at være lagt vægt på actiondelen.

Sidste gang vi oplevede folkene fra Sherwood-skoven var i Ridley Scotts film fra 2010, hvor mesterbueskytten blev portrætteret af Russell Crowe.

Robin Hood får premiere den 29. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tullemor76

Ja det kan godt være at de unge mennesker og ældre med ung sjæl bliver vilde med en nyfortolkning af Robin Hood, meen det kan være farligt at ændre for meget på en klassiker. (ved godt at der er foskellige versioner som ikke har en fis med Robin Hood at gøre ex. Helte i underhylere som faktisk var underholdende)Synes de ser for moderne ud og det virker som Arrow og Kung Fu tema over den... (kan godt lide begge dele hver for sig)men jeg er nok bare en gammeldags kælling.

Renéuser/869941

Ser faktisk ud til at blive en underholdende film, men der mangler lidt en skov.

VIPER

Hvor fa'en er Sherwood!?!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.